Choco Orange
Choco Orange
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Choco Orange Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Ηλιέλαιο | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 400 g | Για την κρέμα |
Γάλα | 200 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 250 g | Για την κρέμα |
Roma Top | 300 g | Για την κρέμα |
Pasta Arancio Piu | 40 g | Για την κρέμα |
Arabesque 60% | 550 g | Για τη γκανάζ |
Casa Cream 35% | 400 g | Για τη γκανάζ |
Γάλα | 100 g | Για τη γκανάζ |
Fruitful Orange | Extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Βάλτε τη ζύμη σε ένα ταψάκι στο 1/3 του ύψους.
Ψήστε στους 160-170°C για 20-25 λεπτά.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Arancio Piu και ανακατέψτε.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για τη γκανάζ
Βράζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την Arabesque Dark 60%.
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Μοντάρισμα
Στο ταψάκι με το cake βάζουμε μια στρώση από την κρέμα και βάζουμε να παγώσει.
Βγάζουμε από την κατάψυξη και ρίχνουμε το γκανάζ.
Αφήνουμε να παγώσει και κόβουμε στο επιθυμητό μέγεθος.