Κέικ Κέικ

Choco Orange Bliss

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Choco Orange Cake 1.000 g Για το κέικ
Ηλιέλαιο 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Choco 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 300g Για την κρέμα
Chocolatier Choco Bisc 500 g Για το βούτηγμα Choco Bisc
Ηλιέλαιο 50 g Για το βούτηγμα Choco Bisc
Arabesque Dark 60% 150 g Για το βούτηγμα Choco Bisc
Fruitful Orange (γέμιση) extra υλικά
Κύβοι Black Line πορτοκάλι extra υλικά

Εκτέλεση

Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Βάλτε τη ζύμη σε ένα τσέρκι στα 2/3 του ύψους.

Ψήστε στους 160-170°C για 25-30 λεπτά.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Choco και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για το βούτηγμα Choco Bisc
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.

Choco Orange Bliss