Τάρτα bueno
Τάρτα bueno
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Bueno Cake mix | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Bueno Cake Mix | 1.000 g | Για την τάρτα |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής (μαλακό) | 1.000 g | Για την τάρτα |
Μαργαρίνη Princess | 800 g | Για την τάρτα |
Αυγά | 200 g | Για την τάρτα |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 150 g | Για την κρέμα |
Pasta Que Bueno | 70 g | Για την κρέμα |
Variegone Bueno | extra υλικά | |
Καραμελωμένα φουντούκια | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ένα ταψί 30x40 cm.
Φουρνίστε στους 165°C, για 35-40 λεπτά.
Για την τάρτα
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Ξεκουράστε στο ψυγείο για 1 ώρα. Τοποθετήστε σε φόρμες της αρεσκείας σας.
Βάλτε τη ζύμη του κέικ στο 1/3 της φόρμας και ψήστε μαζί τάρτα και κέικ στους 160-170 °C περίπου για 18 λεπτά.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα και την Pasta Que Bueno.