Μελομακάρονα με γεύση και άρωμα bueno
Μελομακάρονα με γεύση και άρωμα bueno
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Bueno Cake | 1.000 g | |
Αλεύρι 70% μαλακό | 450 g | |
Σιμιγδάλι ψιλό | 450 g | |
Φρέσκο χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη | 425 g | |
Ηλιέλαιο | 425 g | |
Νερό | 1.000 g | Για το σιρόπι |
Ζάχαρη | 1.000 g | Για το σιρόπι |
Γλυκόζη | 500 g | Για το σιρόπι |
Μέλι | 500 g | Για το σιρόπι |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα, μέχρι να γίνει ομοιόμορφη ζύμη.
Χωρίστε σε μερίδες και σχηματίστε μικρές μπάλες. Περάστε από σχάρα για να πάρουν σχήμα.
Ψήστε στους 160°C για 32 λεπτά με ανοιχτό τάμπερ.
Περάστε με μέλι και διακοσμήστε με σπασμένο φουντούκι.
Tip: Για πιο τραγανό αποτέλεσμα μετατρέψτε την αναλογία σιμιγδαλιού σε 70% ψιλό και 30% χονδρό.