Τούρτα Bueno
Τούρτα Bueno
Λαχταριστή τούρτα bueno.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Bueno Cake | 1000 g | για το κέικ |
Ηλιέλαιο | 250 g | για το κέικ |
Αυγά | 250 g | για το κέικ |
Νερό | 250 g | για το κέικ |
Νερό | 500 g | για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | για την κρέμα |
Pasta Que Bueno | 100 g | για την κρέμα |
Roma Top | 250 g | για την κρέμα |
Crema Bueno Pronta | 1000 g | επικάλυψη |
Arabesque Milk 34% | 150 g | επικάλυψη |
Αφυδατωμένο τρίμμα Bueno Cake | extra |
Εκτέλεση
Cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε σε τσέρκια της αρεσκείας σας και ψήστε στους 160°C για 45-50 λεπτά.
Κρέμα
Χτυπήστε στο μίξερ με το σύρμα, το νερό με την Minuta Ivoire για 5 λεπτά.
Προσθέστε την Pasta Que Bueno και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί στην κρεμά.
Προσθέστε την χτυπημένη σαντιγί Roma Top για να αφρατέψετε την κρέμα.
Επικάλυψη
Ζεσταίνετε και τα δύο υλικά στον φούρνο μικροκυμάτων. Επικαλύπτετε την τούρτα.
Μοντάρισμα
Κόβετε σε φέτες το Bueno Cake και τοποθετείτε 2 στρώσεις κρέμα και 3 στρώσεις cake. Μασκάρετε με την κρέμα, καταψύχετε. Επικαλύπτετε με την Crema Bueno
Pronta και επικαλύπτετε με το αφυδατωμένο τρίμμα Bueno Cake.
Προϊόντα
Bueno Cake
Κέικ με γεμάτη γεύση και άρωμα bueno.