Choco Bueno Bliss
Choco Bueno Bliss
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Bueno Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Pasta Que Bueno | 80 g | Για την κρέμα |
Roma Top | 150 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 150 g | Για την κρέμα |
Chocolatier Milk Waffle | 500 g | Για το βούτηγμα Waffle Milk |
Ηλιέλαιο | 50 g | Για το βούτηγμα Waffle Milk |
Arabesque Dark 60% | 150 g | Για το βούτηγμα Waffle Milk |
Chocolatier Bueno | 500 g | Για τη γκανάζ (γέμισης) |
Γάλα | 150 g | Για τη γκανάζ (γέμισης) |
Εκτέλεση
Για το cake
Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 165°C, για 25-30 λεπτά.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Que Bueno και ανακατέψτε.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για το βούτηγμα Waffle Milk
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων.
Για τη γκανάζ (γέμισης)
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων.