Κέικ Κέικ

Choco Bueno Bliss

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Bueno Cake 1.000 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Pasta Que Bueno 80 g Για την κρέμα
Roma Top 150 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 150 g Για την κρέμα
Chocolatier Milk Waffle 500 g Για το βούτηγμα Waffle Milk
Ηλιέλαιο 50 g Για το βούτηγμα Waffle Milk
Arabesque Dark 60% 150 g Για το βούτηγμα Waffle Milk
Chocolatier Bueno 500 g Για τη γκανάζ (γέμισης)
Γάλα 150 g Για τη γκανάζ (γέμισης)

Εκτέλεση

Για το cake

Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.

Φουρνίστε στους 165°C, για 25-30 λεπτά.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Que Bueno και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για το βούτηγμα Waffle Milk
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων.

Για τη γκανάζ (γέμισης)
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων.

Choco Bueno Bliss