Bueno Fantasy
Bueno Fantasy
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Bueno Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Chocolatier Milk Waffle | 500 g | Για τη στρώση Waffle Milk |
Ηλιέλαιο | 50 g | Για τη στρώση Waffle Milk |
Arabesque Dark 60% | 50 g | Για τη στρώση Waffle Milk |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Roma Top | 150 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 150 g | Για την κρέμα |
Chocolatier Bueno | 500 g | Για τη γκανάζ επικάλυψης |
Γάλα | 150 g | Για τη γκανάζ επικάλυψης |
Paletta Cold Gel | 600 g | Για την επικάλυψη |
Eldorado | 200 g | Για την επικάλυψη |
Νερό | 200 g | Για την επικάλυψη |
Εκτέλεση
Για το cake
Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ένα ταψί 30x40 cm.
Φουρνίστε στους 165°C, για 35-40 λεπτά. Σιροπιάστε.
Για τη στρώση Waffle Milk
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για την γκανάζ επικάλυψης
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
Για την επικάλυψη
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.