Bueno Cake
Bueno Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Bueno Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Chocolatier Milk Waffle | 500 g | Για την επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 50 g | Για την επικάλυψη |
Arabesque Dark 60% | 50 g | Για την επικάλυψη |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Roma Top | 150 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 150 g | Για την κρέμα |
Pasta Que Bueno | 100 g | Για την κρέμα |
Chocolatier Bueno | extra υλικά | |
Φουντούκια | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το κέικ
Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε φόρμα σιλικόνης σε σχήμα δαχτυλίδι.
Φουρνίστε στους 165°C, για 25-30 λεπτά. Σιροπιάστε ελαφρά.
Για την επικάλυψη
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Que Bueno.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Μοντάρισμα
Πάρτε ένα δαχτυλίδι κέικ και απλώστε Chocolatier Bueno και κρέμα. Κολλήστε το δεύτερο δαχτυλίδι και παγώστε. Ζεστάνετε ελαφρά την επικάλυψη και βουτήξτε την παγωμένη πάστα.