Βασιλόπιτα Bueno
Βασιλόπιτα Bueno
Συνταγή για ζουμερή Βασιλόπιτα με το Bueno Cake. Ξεχωριστή, γιορτινή απόλαυση!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Bueno Cake | 1.000 g |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 200 g |
Αυγά | 300 g |
Νερό | 250 g |
Βούτυρο 82% | 100 g |
Casa Cream 35% | 100 g |
Chocolate Drops | 180 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 160°C, για 45–50 λεπτά.
Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, ζεστάνετε το Chocolatier Bueno στους 30-40 °C και επικαλύψτε.