Κέικ Κέικ

Τούρτα Μήλο

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Apple Pie Cake 1000 g για το κέικ
Αυγά 250 g για το κέικ
Λάδι 250 g για το κέικ
Νερό 250 g για το κέικ
Minuta Cream 200 g για την κρέμα
Casa Cream 35% 200 g για την κρέμα
Νερό 500 g για την κρέμα
Masca Apricot 1000 g επικάλυψη
Νερό 100 g επικάλυψη
Αφυδατωμένο τρίμμα Apple Pie Cake extra

Εκτέλεση

Cake

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια σερβίρετε σε τσέρκι της αρεσκείας σας και ψήνετε στους 160 °C για 45-50 λεπτά.

Κρέμα

Αφρατεύετε την Casa Cream UHT 35%.
Χτυπάτε το νερό με τη Minuta Cream για 3 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα με το σύρμα.
Τέλος, ομογενοποιείτε την κρέμα με την αφρατεμένη σαντιγύ.

Επικάλυψη

Ζεστάνετε τη Masca Apricot με το νερό στον φούρνο μικροκυμάτων και επικαλύψτε.

Μοντάρισμα

Κόβετε σε φέτες το Apple Pie Cake και τοποθετείτε 2 στρώσεις κρέμα και 3 στρώσεις cake. Μασκάρετε με την κρέμα, καταψύχετε. Επικαλύπτετε με την Masca Apricot και επικαλύπτετε με το αφυδατωμένο τρίμμα Apple Pie Cake.

Τούρτα Μήλο

Προϊόντα

Apple Pie Cake

Μίγμα για κέικ με γεύση παραδοσιακής μηλόπιτας