Κέικ Κέικ

Βασιλόπιτα Apple Pie

Μοναδική Βασιλόπιτα με αρώματα ψημένου μήλου με το Apple Pie Cake!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Apple Pie Cake 1.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 200 g
Αυγά 300 g
Νερό 250 g
Βούτυρο 82% 100 g extra
Casa Cream 35% 100 g extra
Αμύγδαλο ή καρύδι (τριμμένο) 60 g extra
Pasta Bitter Caramel 20 g extra

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.

Φουρνίστε στους 160°C, για 45–50 λεπτά.

Αφού κρυώσει κρυώσει διακοσμήστε με Mont Blanc (ζάχαρη άχνη που δεν υγρασιάζει).

Βασιλόπιτα Apple Pie