Apple Pie Speculoos
Apple Pie Speculoos
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Apple Pie Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Ζάχαρη | 225 g | Για τα καραμελωμένα μήλα |
Casa Cream UHT 35% | 450 g | Για τα καραμελωμένα μήλα |
Ζελατίνη | 2 τμχ | Για τα καραμελωμένα μήλα |
Fruitful Apple | 500 g | Για τα καραμελωμένα μήλα |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 300 g | Για την κρέμα |
Variegone Speculoos Cookie | 500 g | Για την επικάλυψη Speculoos |
Arabesque Milk 34% | 80 g | Για την επικάλυψη Speculoos |
Paletta Cold Gel | 600 g | Για την επικάλυψη |
Eldorado | 200 g | Για την επικάλυψη |
Νερό | 200 g | Για την επικάλυψη |
Scaldis White | extra υλικά | |
Κακάο | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψί 30x40 cm μέχρι τη μέση.
Φουρνίστε στους 160-165 °C, για 35-40 λεπτά. Σιροπιάστε.
Για τα καραμελωμένα μήλα
Κάνετε ξηρή καραμέλα στην οποία προσθέτετε την την ζεσταμένη Casa Cream UHT 35%. Ομογενοποιείτε και κατεβάζετε από τη φωτιά. Προσθέτετε τις μαλακωμένες ζελατίνες και το Fruitful Apple (το οποίο έχετε ζεστάνει προηγουμένως). Σερβίρετε πάνω από το σιροπιασμένο apple pie. Καταψύξτε.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα. Σερβίρετε πάνω από τα καραμελωμένα μήλα και καταψύξτε.
Για την επικάλυψη Speculoos
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
Για την επικάλυψη
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.