Apple Pie Caramel Speculoos
Apple Pie Caramel Speculoos
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Apple Pie Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Mama’s Cake | 250 g | Για το σαμπλμέ |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 250 g | Για το σαμπλμέ |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Για το σαμπλμέ |
Αυγά | 50 g | Για το σαμπλμέ |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
Minuta Cream | 200 g | Για την κρέμα |
Casa Cream 35% | 250 g | Για την κρέμα |
Arabesque White 30% | 1.000 g | Για την τραγανή επικάλυψη |
Ηλιέλαιο | 150 g | Για την τραγανή επικάλυψη |
Granella Speculoos Cookie | 200 g | Για την τραγανή επικάλυψη |
Variegone Dulce di Latte | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψάκι μέχρι τη μέση.
Φουρνίστε στους 160-165 °C, για 35-40 λεπτά.
Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Cream και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέστε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε. Τέλος ενσωματώστε το Granella Speculoos Cookie.