Κέικ Κέικ

Apple Pie Caramel Speculoos

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Apple Pie Cake 1.000 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Mama’s Cake 250 g Για το σαμπλμέ
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 250 g Για το σαμπλμέ
Μαργαρίνη Princess 200 g Για το σαμπλμέ
Αυγά 50 g Για το σαμπλμέ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Cream 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα
Arabesque White 30% 1.000 g Για την τραγανή επικάλυψη
Ηλιέλαιο 150 g Για την τραγανή επικάλυψη
Granella Speculoos Cookie 200 g Για την τραγανή επικάλυψη
Variegone Dulce di Latte extra υλικά

Εκτέλεση

Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψάκι μέχρι τη μέση.

Φουρνίστε στους 160-165 °C, για 35-40 λεπτά.

Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.

Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Cream και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για την τραγανή επικάλυψη
Τοποθετήστε τη σοκολάτα με το ηλιέλαιο μαζί. Προσθέστε στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε. Τέλος ενσωματώστε το Granella Speculoos Cookie.

Apple Pie Caramel Speculoos