Apple Pie Cake Caramel
Apple Pie Cake Caramel
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Apple Pie Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g | Για το κέικ |
Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
Νερό | 250 g | Για το κέικ |
Mama’s Cake | 250 g | Για το σαμπλέ |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 250 g | Για το σαμπλέ |
Μαργαρίνη Princess | 200 g | Για το σαμπλέ |
Αυγά | 50 g | Για το σαμπλέ |
Νερό | 500 g | Για την κρέμα καραμέλα |
Minuta Ivoire | 200 g | Για την κρέμα καραμέλα |
Pasta Caramel Butterscotch | 80 g | Για την κρέμα καραμέλα |
Roma Top | 150 g | Για την κρέμα καραμέλα |
Casa Cream 35% | 150 g | Για την κρέμα καραμέλα |
Masca Καραμέλα | extra υλικά | |
Variegone Dulce di Latte | extra υλικά | |
Scaldis Milk/White | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη σε ταψάκι μέχρι τη μέση.
Φουρνίστε στους 160-165 °C, για 35-40 λεπτά.
Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.
Για την κρέμα καραμέλα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Caramel Butterscotch και ανακατέψτε.
Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για το μοντάρισμα
Σε φόρμες σιλικόνης της αρεσκείας σας προσθέστε την κρέμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα Variegone Dulce di Latte. Κλείστε με το Apple Pie Cake και παγώστε. Ξεφορμάρετε, επικαλύψτε με Masca Καραμέλα και τοποθετήστε στο σαμπλέ.