Σουφλέ Σοκολάτας Κρύο (πυκνή δομή)
Σουφλέ Σοκολάτας Κρύο (πυκνή δομή)
Συνταγή για κρύο soufflé σοκολάτας με πυκνή δομή. - American Brownie
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.000 gr | υλικά soufflé |
Μαργαρίνη Princess | 400 gr | υλικά soufflé |
Αυγά | 350 gr | υλικά soufflé |
Νερό | 280 gr | υλικά soufflé |
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) | 200 gr | υλικά soufflé |
Κρέμα Γάλακτος UHT | 200 gr | extra υλικά |
ή Γάλα Πλήρες UHT | 200 gr | extra υλικά |
Carlex | extra υλικά | |
Brunella | extra υλικά | |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το soufflé και αναμείξτε με το «φτερό» για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε χαμηλά σκεύη της επιλογής σας, λαδωμένα με Carlex (ή βουτυρωμένα), γεμίζοντάς τα σχεδόν μέχρι το χείλος (στο 90% του ύψους τους).
Φουρνίστε στους 180 - 185 °C για 15 - 20 λεπτά περίπου τα ατομικά και για 30 - 35 λεπτά τα ταψιά.
Πριν κρυώσει καλά το προϊόν και όσο είναι ακόμη ζεστό, τρυπήστε έντονα την επιφάνειά του με ένα πιρούνι, περιχύστε επάνω του ομοιόμορφα την κρέμα γάλακτος ή το γάλα και φροντίστε να απορροφηθεί καλά και ομοιόμορφα από το ψημένο σουφλέ.
Αφού κρυώσει, γαρνίρετέ το προαιρετικά με Brunella και τοποθετήστε στο ψυγείο.
Σερβίρεται κρύο.
Προϊόντα
American Brownie
Μίγμα για αυθεντικό brownie.