Σουφλέ Σοκολάτας Κρύο (ανάλαφρη δομή)
Σουφλέ Σοκολάτας Κρύο (ανάλαφρη δομή)
Συνταγή για κρύο soufflé σοκολάτας με ανάλαφρη δομή. - American Brownie
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.100 gr | υλικά soufflé |
Μαργαρίνη Princess | 360 gr | υλικά soufflé |
Αυγά | 350 gr | υλικά soufflé |
Νερό | 280 gr | υλικά soufflé |
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) | 200 gr | υλικά soufflé |
Arabesque Dark 60% (τρίμμα) | 200 gr | extra υλικά |
Κρέμα γάλακτος UHT | 200 gr | extra υλικά |
ή Γάλα Πλήρες UHT | 200 gr | extra υλικά |
Carlex | extra υλικά | |
Brunella | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το souffle και αναμείξτε με το «φτερό» για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Προσθέστε στο τέλος της ανάμιξης την Arabesque Dark 60% και φροντίστε να ανακατευτεί καλά στη χαμηλή ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε χαμηλά σκεύη της επιλογής σας, λαδωμένα με Carlex (ή βουτυρωμένα), γεμίζοντάς τα σχεδόν μέχρι το χείλος (στο 90% του ύψους τους).
Φουρνίστε στους 180 - 185 °C για 15 - 20 λεπτά περίπου τα ατομικά και για 35 - 45 λεπτά τα ταψιά.
Πριν κρυώσει καλά το προϊόν και όσο είναι ακόμη ζεστό, τρυπήστε έντονα την επιφάνειά του με ένα πιρούνι, περιχύστε επάνω του ομοιόμορφα την κρέμα γάλακτος ή το γάλα και φροντίστε να απορροφηθεί καλά και ομοιόμορφα από το ψημένο σουφλέ.
Αφού κρυώσει, γαρνίρετέ το προαιρετικά με Brunella και τοποθετήστε στο ψυγείο.
Σερβίρεται κρύο.
Προϊόντα
American Brownie
Μίγμα για αυθεντικό brownie.