Crème Brulee
Crème Brulee
Απαλή υφή, πλούσια γεύση με τραγανή καραμέλα.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Crème Brulee | 150 g |
Πλήρες γάλα | 400 g |
Casa Cream UHT 35% | 400 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το γάλα και την κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα και θερμάνετέ τα ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέστε το Crème Brulée στο ζεστό γάλα, και συνεχίστε τη θέρμανση ανακατεύοντας μέχρι να «βράσει» (μέχρι να κοχλάσει).
Σερβίρετε την υγρή μάζα της Crème Brulèe στα μπολ ή στα πιάτα της επιλογής σας, τοποθετήστε τα σε ψυγείο και αφήστε τα σε ακινησία μέχρι να κρυώσουν καλά και να σταθεροποιηθούν πλήρως (τουλάχιστον 5 ώρες).
Για να διακοσμήσετε τις Crème Brulèe, προσθέστε στην επιφάνειά τους ζάχαρη και κάψτε τη με καμινέτο μέχρι να πάρει χρώμα.
Προϊόντα
Crème Brulee
Μίγμα για την παρασκευή crème brulee.