Focaccia
Focaccia
Silkgrain Veggie
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Αλεύρι Τ70% | 1.000 gr |
Zeeμωτό | 100 gr |
Silkgrain Veggie | 500 gr |
Ζάχαρη | 30 gr |
Μαγιά | 20 gr |
Νερό | 480 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 9 στην γρήγορη. Το νερό το ρίχνουμε σταδιακά.
Ξεκουράστε τη ζύμη 20 λεπτά.
Τοποθετήστε την ζύμη σε ταψί, ενδεικτικά σε ταψάκι 20x30 βάλτε 1.750 gr και στην συνέχεια στη στόφα για 60 λεπτά. Πατήστε την επιφάνεια με λαδωμένα δάχτυλα και στολίστε όπως εσείς επιθυμείτε.
Φουρνίστε με ατμό στους 200°C για 35 λεπτά.
Πληροφορίες Προϊόντος
Tips
Τοποθετήστε την ζύμη σε ταψί, ενδεικτικά σε ταψάκι 20x30 βάλτε 1.750 gr και στην συνέχεια στο ψυγείο έως 18 ώρες. Όταν το βγάλετε από το ψυγείο αφήστε το σε θερμοκρασία περιβάλλοντος περίπου 30 λεπτά. Στοφάρετε 30 λεπτά και φουρνίστε όπως αναγράφει παραπάνω.