Ψωμί αργής ωρίμανσης εκτός ψυγείου
Ψωμί αργής ωρίμανσης εκτός ψυγείου
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Αλεύρι Τ70% | 5.000 g |
Αλεύρι κίτρινο χονδρό | 5.000 g |
Amore L 100 | 500 g |
Μαγιά | 20 g |
Αλάτι | 180 g |
Νερό | 5.900 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου και ζυμώστε 8-9 λεπτά στην αργή ταχύτητα.
Ξεκουράστε τη ζύμη σε λεκάνη σκεπασμένη για 17 ώρες στο χώρο.
Τεμαχίστε 1.000 g και πλάστε με απαλές κινήσεις στο επιθυμητό σχήμα. Ξεκουράστε για 10 λεπτά.
Φουρνίστε στους 210-220°C 60 λεπτά με ατμό. Ανοίξτε το ντάμπερ τα τελευταία 10-15 λεπτά.
Προϊόντα
AMORE L 100
Παράγοντας οξίνισης προϊόντων ζύμης με προζύμι, σε υγρή μορφή, για χρήση σε προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής.