Συνταγές Συνταγές

Ψωμί φόρμας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Regent Bread 50 1.500 gr
Αλεύρι κίτρινο χοντρό 1.500 gr
Μαγιά 45 gr
Prozyl Paste 45 gr
Νερό 2.580 gr

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.

Ξεκουράστε για 30 λεπτά (σε λεκάνη).

Τοποθετήστε τη ζύμη σε φόρμα, γεμίζοντάς την έως τα ¾ του ύψους της.

Τοποθετήστε στη στόφα για 30 λεπτά (±35°C/ 75% RH).

Πασπαλίστε με άσπρο αλεύρι.

Φουρνίστε στους 220°C για 50-60 λεπτά.

Ψωμί φόρμας

Προϊόντα

Regent Bread 50

Ελληνικό παραδοσιακό μίγμα για αυθεντικά χειροποίητα ψωμιά με ενεργό προζύμι.