![Συνταγές Συνταγές](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Συνταγές Συνταγές](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Ψωμί φόρμας
Ψωμί φόρμας
Regent Bread 50
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Regent Bread 50 | 1.500 gr |
Αλεύρι κίτρινο χοντρό | 1.500 gr |
Μαγιά | 45 gr |
Prozyl Paste | 45 gr |
Νερό | 2.580 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 30 λεπτά (σε λεκάνη).
Τοποθετήστε τη ζύμη σε φόρμα, γεμίζοντάς την έως τα ¾ του ύψους της.
Τοποθετήστε στη στόφα για 30 λεπτά (±35°C/ 75% RH).
Πασπαλίστε με άσπρο αλεύρι.
Φουρνίστε στους 220°C για 50-60 λεπτά.
![Ψωμί φόρμας](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/artopoiia/migmata-artopoiias/regent-bread-50/psomi-formas/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Regent Bread 50
Ελληνικό παραδοσιακό μίγμα για αυθεντικά χειροποίητα ψωμιά με ενεργό προζύμι.