Μπουρέκι
Μπουρέκι
Regent Bread 50
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Regent Bread 50 | 1.500 gr |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.500 gr |
Ζάχαρη | 240 gr |
Μαργαρίνη Princess | 900 gr |
Μαγιά | 150 gr |
Νερό | 600 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε στα 150 gr και στρογγυλέψτε.
Ανοίξτε με τον πλάστη ή με το χέρι.
Τοποθετήστε τη γέμιση της αρεσκείας σας στο κέντρο και κλείστε.
Πασπαλίστε με υλικά της αρεσκείας σας.
Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C/ 75% RH).
Φουρνίστε στους 220°C για 12-15 λεπτά.
Προϊόντα
Regent Bread 50
Ελληνικό παραδοσιακό μίγμα για αυθεντικά χειροποίητα ψωμιά με ενεργό προζύμι.