Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Regent Bread 50
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Regent Bread 50 | 1.000 gr |
Αλεύρι χωριάτικο | 1.000 gr |
Μαγιά | 100 gr |
Ζάχαρη | 200 gr |
Νερό | 1.000 gr |
Μαργαρίνη Princess | 60 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 10 λεπτά (σκεπασμένη με πανί ή πλαστικό φύλλο).
Τεμαχίστε στα 80 gr.
Δημιουργήστε «φυτίλια» και στη συνέχεια δώστε το τελικό σχήμα του κουλουριού, διακοσμώντας με σουσάμι.
Τοποθετήστε στη στόφα για 40-50 λεπτά, αν θέλετε αφράτα και μαλακά κουλούρια ή ξεκουράστε εκτός στόφας για 15 λεπτά για τραγανά κουλούρια με μαλακή και ζουμερή δομή.
Φουρνίστε στους 230°C για 14-20 λεπτά με πολύ ατμό.
Πληροφορίες Προϊόντος
Tips:
Για μεγαλύτερη ποικιλία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες γεμίσεις, όπως:
- Chocolatier Choco Bake
- Bechamel Philadelphia
- Fine Cream Salty Caramel
- Bites Chocolate-Orange Peels
Προϊόντα
Regent Bread 50
Ελληνικό παραδοσιακό μίγμα για αυθεντικά χειροποίητα ψωμιά με ενεργό προζύμι.