Σνακ με σίκαλη
Σνακ με σίκαλη
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Panomix Roggopan | 1.000 g | |
Αλεύρι δυνατό Τ70% | 1.000 g | |
Λάδι | 30 g | |
Μαγιά (νωπή) | 30 g | |
Νερό (χλιαρό) | 1240 g | |
Γιαούρτι | 120 g | για τη γέμιση |
Philadelphia | 120 g | για τη γέμιση |
Αλάτι | μια πρέζα | για τη γέμιση |
Πιπέρι | μια πρέζα | για τη γέμιση |
Μπέικον | για τη γέμιση | |
Gouda | για τη γέμιση |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο, και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε την ζύμη 10 λεπτά.
Τεμαχίστε την ζύμη 80- 100γρ και κάντε την μπάλες.
Ξεκουράστε τις μπάλες 40 λεπτά.
Ανοίξτε τα με έναν πλάστη πολύ λεπτά.
Γαρνίρετε.
Αλείφουμε την κρέμα που κάναμε. Προσθέτουμε από επάνω τους κύβους μπέικον και πάρα πολύ λίγο Gouda.
Δεν καλύπτουμε την επιφάνεια με την Gouda.
Τοποθετήστε στη στόφα (35°C /75% RH) για 30-40 λεπτά.
Φουρνίστε στους 230 °C για 10-12 λεπτά.