Ψωμί ταψιού με γιαούρτι
Ψωμί ταψιού με γιαούρτι
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Panomix Roggopan | 1.000 g |
Αλεύρι δυνατό Τ70% | 1.000 g |
Γιαούρτι | 400 g |
Μαγιά (νωπή) | 40 g |
Νερό (χλιαρό) | 1060 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 20 λεπτά.
Τοποθετήστε τη ζύμη σε ταψί.
Τοποθετήστε στη στόφα (35°C /75% RH) για 60 λεπτά.
Φουρνίστε στους 220°C, για 45-50 λεπτά.