Μπαγκέτα
Μπαγκέτα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Panomix Roggopan | 1.000 g |
Αλεύρι δυνατό Τ70% | 1.000 g |
Μαγιά (νωπή) | 40 g |
Νερό (χλιαρό) | 1270 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο, μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη σε μπάλες 250-350 g
Ξεκουράστε τις μπάλες για 30 λεπτά και μορφοποιήστε
Τοποθετήστε στη στόφα (37°C /75% RH) για 50 λεπτά.
Φουρνίστε στους 220°C, για 25-30 λεπτά.