Συνταγές Συνταγές

Κριτσίνι

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Roggopan 1.000 g
Αλεύρι Τ 70% 1.000 g
Μαργαρίνη Princess 270 g
Λάδι 400 g
Κρασί 530 g
Ζάχαρη 70 g
Κονιάκ 70 g
Regal (baking powder) 30 g

Εκτέλεση

Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, για 4 λεπτά περίπου, στην αργή ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ
ζαχαροπλαστικής με το γάντζο, μέχρι να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη.
Πλάστε τη ζύμη σε «φιτίλια» πάχους περίπου 1 εκατοστού ή κατά βούληση.
Μουσκέψτε με νερό και διακοσμήστε τα κριτσίνια με σουσάμι γύρω – γύρω.
Φουρνίστε στους 200 °C, για 18 λεπτά.

Κριτσίνια