Πολύσπορο Σταφιδόψωμο
Πολύσπορο Σταφιδόψωμο
Panomix Polysporo
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.200 gr |
Panomix Polysporo | 800 gr |
Μαγιά | 80 gr |
Μαργαρίνη Princess | 120 gr |
Ζάχαρη | 120 gr |
Αλάτι | 8 gr |
Μουσταφίνη | 60 gr |
Κανέλα | 10 gr |
Νερό | 1.060 gr |
Σταφίδες | 690 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου, εκτός από σταφίδες, και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 8 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη. Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε τις σταφίδες και αναμίξτε για ακόμα 1 λεπτό ώστε να μοιραστούν ομοιόμορφα στην ζύμη.
Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (50-100 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα.
Ξεκούραστε για 10 λεπτά.
Δώστε την τελική μορφή που επιθυμείτε.
Διακοσμήστε με λίγο σουσάμι.
Τοποθετήστε στη στόφα για 45 λεπτά.
Χαράξτε κατά βούληση.
Φουρνίστε στους 210°C με λίγο ατμό για 15-20 λεπτά.
Προϊόντα
Panomix Polysporo
Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.