Πολύσπορο Λήμνου
Πολύσπορο Λήμνου
Panomix Polysporo
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Panomix Polysporo | 1.000 gr | |
Αλεύρι κίτρινο χονδρό | 1.000 gr | |
Μαγιά | 40 gr | |
Νερό | 1.260 gr | |
Seedmix | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 7 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (430 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα.
Ξεκούραστε για 10 λεπτά.
Δώστε την τελική μορφή που επιθυμείτε (φρατζόλα ή καρβέλι).
Διακοσμήστε με Seedmix.
Τοποθετήστε στη στόφα για 45 λεπτά.
Χαράξτε κατά βούληση
Φουρνίστε στους 210°C με ατμό για 40 λεπτά, αφήνοντας το ντάμπερ ανοιχτό κατά τα τελευταία 10 λεπτά.
Προϊόντα
Panomix Polysporo
Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.