Πολύσπορο Κρύο Sandwich
Πολύσπορο Κρύο Sandwich
Panomix Polysporo
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Panomix Polysporo | 1.500 gr | υλικά ψωμιού |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.500 gr | υλικά ψωμιού |
Μαγιά | 90 gr | υλικά ψωμιού |
Νερό (κρύο) | 1.800 gr | υλικά ψωμιού |
Iceberg | υλικά γέμισης | |
Μαγιονέζα | υλικά γέμισης | |
Τόνος | υλικά γέμισης | |
Κάπαρη | υλικά γέμισης | |
Seedmix | extra υλικά | |
Σουσάμι | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 7 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά στον πάγκο σκεπασμένη με πλαστικό φύλλο.
Μορφοποιήστε στο επιθυμητό σχήμα και βάρος (120- 150 gr).
Διακοσμήστε με Seedmix και σουσάμι.
Τοποθετήστε στη στόφα για 35 λεπτά (70% R.H./35°C).
Φουρνίστε στους 210°C για 15-20 λεπτά.
Προϊόντα
Panomix Polysporo
Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.