Πολύσπορο Brioche
Πολύσπορο Brioche
Panomix Polysporo
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Panomix Polysporo | 1.500 gr | υλικά brioche |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.500 gr | υλικά brioche |
Μαργαρίνη Princess | 210 gr | υλικά brioche |
Αυγά | 210 gr | υλικά brioche |
Ζάχαρη | 210 gr | υλικά brioche |
Μαγιά | 90 gr | υλικά brioche |
Νερό (κρύο) | 1.110 gr | υλικά brioche |
Bechamel GR | 200 gr | υλικά γέμισης |
Νερό | 500 gr | υλικά γέμισης |
Αλάτι | 4 gr | υλικά γέμισης |
Τυρί Philadelphia | 700 gr | υλικά γέμισης |
Γαλοπούλα | 250 gr | υλικά γέμισης |
Κόκκινη πιπεριά | 3 τμχ. | υλικά γέμισης |
Seedmix | extra υλικά | |
Σουσάμι | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 7 λεπτά στη γρήγορη μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε την ζύμη για 10 λεπτά στον πάγκο σκεπασμένη με πλαστικό φύλλο και πλάστε στο επιθυμητό σχήμα και μέγεθος.
Διακοσμήστε με Seedmix και σουσάμι.
Τοποθετήστε την ζύμη στη στόφα (70% υγρασία/35°C) για 20-25 λεπτά.
Επαλείψτε με αυγό και φουρνίστε στους 220 - 230°C για 15 λεπτά.
Για τη γέμιση: Προσθέστε την Bechamel GR, το νερό και το αλάτι στο μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Στην συνέχεια προσθέστε τo τυρί Philadelphia και αναμίξτε για επιπλέον 2 λεπτά.
Στο τέλος προσθέστε και τα υπόλοιπα υλικά και αναμίξτε μέχρι να μοιραστούν ομοιόμορφα στην κρέμα.
Προϊόντα
Panomix Polysporo
Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.