Πολύσπορα Μπουρεκάκια
Πολύσπορα Μπουρεκάκια
Panomix Polysporo
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 530 gr |
Panomix Polysporo | 470 gr |
Μαργαρίνη Princess | 430 gr |
Αυγά | 100 gr |
Ζάχαρη | 35 gr |
Μαγιά | 35 gr |
Νερό | 200 gr |
Φέτα | 380 gr |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου, εκτός από την φέτα, και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη μεσαία μέχρι να δημιουργηθεί ελαστική ζύμη. Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε την φέτα και αναμίξτε για 1 λεπτό ακόμα.
Ξεκουράστε την ζύμη για 20 λεπτά σκεπασμένη.
Τεμαχίστε στο επιθυμητό βάρος (25 gr) και πλάστε σε στρογγυλό σχήμα τοποθετώντας τα προϊόντα στη λαμαρίνα.
Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά.
Αλείψτε τα με αυγό ή διακοσμήστε με λίγο Κεφαλοτύρι ή Gouda.
Φουρνίστε στους 210°C με ατμό για 15 λεπτά.
Προϊόντα
Panomix Polysporo
Ανοιχτόχρωμο πολύσπορο μίγμα για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και σνακ.