Κριτσίνια Καλαμποκιού
Κριτσίνια Καλαμποκιού
Panomix Fiesta
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Panomix Fiesta | 5.000 gr |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 5.000 gr |
Μαγιά | 300 gr |
Νερό | 3.500 gr |
Μαργαρίνη σκληρή | 1.000 gr |
Ζάχαρη | 500 gr |
Μαργαρίνη μαλακή | 300 gr |
Golden Star Special | 100 gr |
Εκτέλεση
Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί έτσι ώστε να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένη, κρύα ζύμη θερμοκρασίας 22-24ºC.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια των 1.800 γραμμαρίων.
Στρογγυλέψτε τα τεμάχια της ζύμης και ξεκουράστε τα σκεπασμένα για να μην πετσιάσουν, για 15-20 λεπτά.
Κόψτε περαιτέρω, πλάστε τη ζύμη σε «φιτίλια».
Μουσκέψτε με νερό και διακοσμήστε τα κριτσίνια γύρω – γύρω με Decoration Corn.
Τοποθετήστε τα στη στόφα (±35ºC, με υγρασία) για 20-30 λεπτά.
Φουρνίστε στους 200 ºC, με ατμό, για 35 λεπτά, φροντίζοντας κατά τα τελευταία 5 λεπτά του ψησίματος να «στραγγίσουν» καλά τα κριτσίνια (τάπερ ανοιχτό).
Προϊόντα
Panomix Fiesta
Μίγμα σε μορφή σκόνης με σπόρους, για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.