Κριτσίνια & Crackers κρασιού
Κριτσίνια & Crackers κρασιού
Panomix Fiesta
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Panomix Fiesta | 1.500 gr |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.500 gr |
Μαργαρίνη μαλακή | 400 gr |
Regal | 40 gr |
Κρασί | 800 gr |
Λάδι (καλαμποκέλαιο) | 600 gr |
Ζάχαρη | 100 gr |
Κονιάκ | 100 gr |
Εκτέλεση
Ζυμώστε καλά όλα τα υλικά μαζί, για 4 λεπτά περίπου, στην αργή ταχύτητα σε ταχυζυμωτήριο ή σε μίξερ ζαχαροπλαστικής με το γάντζο, μέχρι να σχηματιστεί στρωτή ομοιόμορφη ζύμη.
Για την παρασκευή κριτσινιών κρασιού Fiesta:
Πλάστε τη ζύμη σε «φιτίλια» πάχους περίπου 1 εκατοστού ή κατά βούληση.
Για την παρασκευή κράκερς κρασιού Fiesta:
Δώστε στη ζύμη πάχος 4-5 χιλιοστών με τον πλάστη ή σε σφολιατομηχανή.
Μουσκέψτε με νερό και διακοσμήστε, τα κριτσίνια γύρω – γύρω και τα κράκερς στην επάνω επιφάνεια με Decoration Corn.
Φουρνίστε στους 220ºC, χωρίς ατμό, για 20 λεπτά, φροντίζοντας κατά τα τελευταία 5 λεπτά του ψησίματος να «στραγγίσουν» καλά τα κριτσίνια (τάπερ ανοιχτό).
Προϊόντα
Panomix Fiesta
Μίγμα σε μορφή σκόνης με σπόρους, για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.