Brioche Καλαμποκιού
Brioche Καλαμποκιού
Panomix Fiesta
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Panomix Fiesta | 5.000 gr |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 4.000 gr |
Αλεύρι σκληρού σίτου (κίτρινο) | 1.000 gr |
Μαργαρίνη Princess | 1.000 gr |
Μαγιά νωπή | 600 gr |
Αυγά | 1.000 gr |
Ζάχαρη | 1.000 gr |
Ελαιόλαδο | 250 gr |
Νερό | 3.500 gr |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί, έτσι ώστε να σχηματιστεί ελαστική ζύμη θερμοκρασίας 27-28ºC. Ενδεικτικά, ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ενός ταχυζυμωτηρίου.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια των 1.500 gr (για 30 τμχ των 50 gr).
Στρογγυλέψτε τα τεμάχια της ζύμης.
Κόψτε σε 30 τμχ των 50 gr σε διαιρετική μηχανή – στρογγυλοποιητή και πλάστε.
Γεμίστε ή δημιουργήστε ποικιλία εφαρμογών με τη ζύμη μπριοζέ.
Διακοσμήστε κατά προτίμηση με Decoration Corn.
Τοποθετήστε στην στόφα (35ºC, 75% RH) για 40-45 λεπτά.
Φουρνίστε στους 240ºC, χωρίς ατμό, για 8-12 λεπτά κατά περίπτωση.
Προϊόντα
Panomix Fiesta
Μίγμα σε μορφή σκόνης με σπόρους, για την παρασκευή αρτοσκευασμάτων με καλαμπόκι.