Συνταγές Συνταγές

Λαγάνα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Panomix Fiesta Picante 5.000 gr
Αλεύρι Τ70% Δυνατό 2.500 gr
Αλεύρι κίτρινο χοντρό 2.500 gr
Μαγιά 300 gr
Νερό 6.500 gr
Ζάχαρη 200 gr

Εκτέλεση

Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνοντας σταδιακά το νερό, για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 5 λεπτά στη γρήγορη.

Ξεκουράστε για 20-25 λεπτά.

Τεμαχίστε σε 850g για μεγάλες λαγάνες και σε 500g για μικρές

Σχηματίστε φραντζόλες και ξεκουράστε για 10 λεπτά.

Ανοίξτε το ζυμάρι σε σχήμα λαγάνας και διακοσμήστε με Decoration Corn ή Seedmix.

Τοποθετήστε στη στόφα (±35°C, 70% RH) για 15 λεπτά.

Φουρνίστε στους 220ºC, για 25-30 λεπτά.

Λαγάνα