Soft snacks
Soft snacks
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Μεσογειακό | 500 g |
Αλεύρι Τ55% | 500 g |
Μαγιά | 50 g |
Μαργαρίνη Princess (μαλακή) | 100 g |
Ζάχαρη | 100 g |
Νέρο (παγωμένο) | 450-500 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη. Στο τέλος προσθέστε τις σταγόνες να μοιραστούν ομοιόμορφα στη ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη στα 40-100 gr και κάν’τε την μπάλες ή ανοίξτε φύλλο σε πάχος 2-2.5 mm.
Ξεκουράστε τις μπάλες 30 λεπτά και μορφοποιήστε.
Στοφάρετε για 40’ στους 37 °C , με 75% υγρασία. Φουρνίστε στους 220 °C για 14-16 λεπτά.
Tips
Για τις γεμίσεις χρησιμοποιήστε μια
Bechamel από την γκάμα μας. Διαθέσιμες
γεύσεις: Ουδέτερη, Κασέρι, Έμενταλ, Φέτα,
Philadelphia
Προϊόντα
Μεσογειακό
Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.