Mesogeiako Mesogeiako

Ψωμί φόρμας

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Μεσογειακό 1500 g
Αλεύρι κίτρινο χοντρό 1500 g
Μαγιά 45 g
Prozyl paste 45 g
Νερό 2580 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 30 λεπτά (σε λεκάνη).
Τοποθετήστε τη ζύμη σε φόρμα, γεμίζοντάς την έως τα ¾ του ύψους της.
Τοποθετήστε στη στόφα για 30 λεπτά (±35°C/ 75% RH).
Πασπαλίστε με άσπρο αλεύρι.
Φουρνίστε στους 220°C για 50-60 λεπτά.

Ψωμί φόρμας

Προϊόντα

Μεσογειακό

Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.