Χωριάτικο πεϊνιρλί
Χωριάτικο πεϊνιρλί
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Μεσογειακό | 500 g |
Αλεύρι κίτρινο | 500 g |
Μαγιά | 22 g |
Λάδι | 30 g |
Νερό (κρύο) | 70 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη στα 100-120 gr και κάν’τε την μπάλες.
Ξεκουράστε τις μπάλες 30 λεπτά και μορφοποιήστε.
Στοφάρετε για 40’ στους 37 °C , με 75% υγρασία. Φουρνίστε στους 220 °C για 18-20 λεπτά.
Tips
Για τις γεμίσεις χρησιμοποιήστε μια
Bechamel από την γκάμα μας. Διαθέσιμες
γεύσεις: Ουδέτερη, Κασέρι, Έμενταλ, Φέτα,
Philadelphia.
Προϊόντα
Μεσογειακό
Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακών σταρένιων αρτοσκευασμάτων και σνακ. Με Μεσογειακό χαρακτήρα.