

Bagel
Bagel
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Μονάδα |
---|---|---|
Μεσογειακό | 500 g | 50% |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 500 g | 50% |
Μαγιά | 20 g | 2% |
Ιμβερτοζάχαρο | 30 g | 3% |
Ηλιέλαιο | 50 g | 5% |
Νερό | 500-520 g | 50% |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2-3 λεπτά στη γρήγορη.
Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 23-24 °C.
Ξεκουράστε για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη σε κομμάτια των 100g και δώστε το χαρακτηριστικό σχήμα bagel.
Τοποθετήστε τα bagel στο ψυγείο για 12-18 ώρες.
Βγάλτε τα από το ψυγείο και αφήστε σε θερμοκρασία δωματίου για 40 λεπτά.
Φουρνίστε στους 210°C με λίγο ατμό για 13-15 λεπτά.