Soft snacks
Soft snacks
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Krithino | 1.000 g |
Αλεύρι τύπου super | 150 g |
Αλεύρι T70% δυνατό | 850 g |
Μαγιά (νωπή) | 80 g |
Ζάχαρη | 150 g |
Μαργαρίνη | 200 g |
Νερό | 1200 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του ζυμωτηρίου προσθέτοντας το νερό σταδιακά στην αργή
ταχύτητα και συνεχίστε το ζύμωμα μέχρι να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένο, ελαστικό ζυμάρι.
Ενδεικτικά 3 λεπτά στην αργή και 12 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ταχυζυμωτηρίου
Ξεκούραστε την ζύμη για 15 λεπτά.
Τεμαχίστε ενδεικτικά στα 430 g ή κατά βούληση.
Φουρνίστε στους 220° C για 35 λεπτά για ψωμί, ή για 18 λεπτά για σάντουιτς.
Προϊόντα
Κρίθινο
Μίγμα για παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, με Κριθάρι.