Ψωμί τοστ
Ψωμί τοστ
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Krithino | 1.000 g |
Αλεύρι σκληρό σίτου Τ70% | 900 g |
Αλεύρι τύπου super | 100 g |
Ζάχαρη | 80 g |
Μαργαρίνη | 80 g |
Μαγιά (νωπή) | 60 g |
Νερό | 1300 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του ζυμωτηρίου προσθέτοντας το νερό σταδιακά στην αργή ταχύτητα και συνεχίστε το ζύμωμα μέχρι να σχηματιστεί καλά ανεπτυγμένο, ελαστικό ζυμάρι.
Ενδεικτικά 3 λεπτά στην αργή και 11 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα ταχυζυμωτηρίου.
Ξεκούραστε την ζύμη για 10 λεπτά σκεπασμένη με φύλλο νάιλον.
Τεμαχίστε στα 1.000 g.
Τοποθετήστε στη στόφα για 30 λεπτά με υγρασία (±35°C / 70% RH) .
Φουρνίστε στους 220° C για 35 λεπτά ή αναλόγως βάρους, με 5 δευτερόλεπτα ατμό.
Προϊόντα
Κρίθινο
Μίγμα για παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, με Κριθάρι.