Ψωμί σάντουιτς
Ψωμί σάντουιτς
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Μονάδα |
---|---|---|
Eusporo | 1.000 g | 50% |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.000 g | 50% |
Μαγιά | 60 g | 3% |
Ζάχαρη | 40 g | 2% |
Μαργαρίνη Princess | 40 g | 2% |
Νερό | 1.000 g | 50% |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.
Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 27-28 °C.
Ξεκουράστε για 10 λεπτά.
Τεμαχίστε τη ζύμη στο επιθυμητό βάρος (120-150 g) και διακοσμήστε με Seed Mix.
Δώστε το επιθυμητό σχήμα στη ζύμη σας, κατά προτίμηση σε λαμαρίνα με λούκια.
Τοποθετήστε στη στόφα για 50 λεπτά (±35°C/ 35% RH).
Χαράξτε τη ζύμη κατά βούληση.
Φουρνίστε στους 230°C με ατμό 5 δευτερόλεπτα για 20-25 λεπτά.
Προϊόντα
Eusporo
Μίγμα για την παρασκευή εύγευστων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων, με έντονο χαρακτήρα και 8 είδη σπόρων.