Ψωμί ολικής άλεσης
Ψωμί ολικής άλεσης
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Μονάδα |
---|---|---|
Eusporo | 2.000 g | 50% |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 1.600 g | 40% |
Αλεύρι ολικής άλεσης | 400 g | 10% |
Μαγιά | 80 g | 2% |
Νερό | 2.120 g | 53% |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 4 λεπτά στη γρήγορη.
Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία 27-28 °C.
Ξεκουράστε για 30 λεπτά.
Τεμαχίστε σε 430 g.
Μορφοποιήστε τη ζύμη σας σε φραντζόλες ή καρβέλια και διακοσμήστε με Seed Mix.
Τοποθετήστε στη στόφα για περίπου 50 λεπτά (±35°C, με υγρασία).
Χαράξτε τη ζύμη κατά βούληση.
Φουρνίστε στους 220°C, με λίγο ατμό 3 δευτερόλεπτα, για 25-30 λεπτά.
Προϊόντα
Eusporo
Μίγμα για την παρασκευή εύγευστων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων, με έντονο χαρακτήρα και 8 είδη σπόρων.