Κουλούρι
Κουλούρι
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Eusporo | 400 g |
Αλεύρι δυνατό Τ70% | 600 g |
Ζάχαρη | 80 g |
Μαγιά | 50 g |
Μαργαρίνη Princess | 40 g |
Νερό (κρύο) | 480 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του ζυμωτηρίου και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαστική ζύμη.
Ενδεικτικά ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 8 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράστε για 5 λεπτά.
Τεμαχίστε σε 100-120 gr.
Ξεκουράστε για 20 λεπτά.
Μορφοποιήστε τη ζύμη σας σε κουλούρια Θεσσαλονίκης και διακοσμήστε με Seed Mix.
Τοποθετήστε στη στόφα για περίπου 20 λεπτά (±35°C και 75% υγρασία).
Φουρνίστε στους 210°C, με ατμό, για 22-25 λεπτά.