Focaccia
Focaccia
Εύκολη εφαρμογή για να προσθέσετε τα υλικά της αρεσκείας σας.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Baguette Rustique | 2.500 gr | υλικά focaccia |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 7.500 gr | υλικά focaccia |
Μαγιά | 250 gr | υλικά focaccia |
Νερό | 7.200 gr | υλικά focaccia |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο (τελευταίο σταδιακά το νερό) και ζυμώστε για 3 λεπτά στην αργή και 7-8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Ξεκουράστε τη ζύμη για 60 λεπτά, μέσα σε ελαφρά λαδωμένες λεκάνες.
Τεμαχίστε τη ζύμη με τη βοήθεια αλεύρου, σε τεμάχια βάρους 200 - 250 gr και πιέστε τη ζύμη ώστε να πάρει το επιθυμητό μέγεθος φοκάτσιας, σε ταψί ή εκτός.
Τοποθετήστε τα υλικά της αρεσκείας σας.
Ξεκουράστε για 15 - 20 λεπτά.
Φουρνίστε στους 230°C για 15 - 20 λεπτά, με ατμό.
Προϊόντα
Baguette
Rustique
Μίγμα για την παρασκευή αυθεντικής μπαγκέτας και σνακ με παραδοσιακά ρουστίκ στοιχεία.