

Καρβελάκι
Καρβελάκι
Με Alpen Bread
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Alpen Bread | 4000 g |
Αλεύρι κίτρινο χοντρό | 3500 g |
Αλεύρι Τ70% Δυνατό | 2500 g |
Μαγιά | 150 g |
Νερό | 7800 g |
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην αργή ταχύτητα ενός ταχυζυμωτηρίου και στην συνέχεια ζυμώστε για 12 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.
Ξεκουράστε για 30-35 λεπτά τη ζύμη.
Τεμαχίστε σε 500g για καρβέλια
Μορφοποιήστε σε σχήμα καρβελιού ή φραντζόλας, ή τοποθετήστε σε καλαθάκι.
Τοποθετήστε στη στόφα για 30-35 λεπτά (±35°C/ 75% RH).
Φουρνίστε στους 220°C, με ατμό 3 δευτερόλεπτα, για περίπου 35-40 λεπτά.
