

Pistachio Rolls
Pistachio Rolls
Donut
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Donut | 2.000 gr | υλικά rolls |
Μαγιά | 80 gr | υλικά rolls |
Μαργαρίνη Princess | 160 gr | υλικά rolls |
Νερό | 730 gr | υλικά rolls |
Ζάχαρη κρυσταλλική | 1.000 gr | υλικά σιροπιού |
Νερό | 1.200 gr | υλικά σιροπιού |
Γλυκόζη | 200 gr | υλικά σιροπιού |
Ζάχαρη κρυσταλλική | 350 gr | extra υλικά |
Μαργαρίνη Princess | 500 g | extra υλικά |
Pasta Pistachio | 50 gr | extra υλικά |
Veriegone Pistachio Croccante | extra υλικά |
Εκτέλεση
Εκτέλεση roll
Προσθέστε όλα τα υλικά για τα rolls στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 6 λεπτά στην γρήγορη . Η ζύμη θα πρέπει να έχει θερμοκρασία 28°C .
Ξεκουράστε τη ζύμη σκεπασμένη με ένα πλαστικό φύλλο για 20 λεπτά.
Εκτέλεση γέμισης
Τοποθετήστε την μαργαρίνη, την ζάχαρη και την Pasta Pistachio σε ένα μίξερ και χτυπήστε τα μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.
Ανοίξτε την ζύμη με έναν πλάστη σε φύλλο πάχους 1 cm.
Αλείψτε όλη την επιφάνεια της ζύμης το αφρατεμένο μίγμα.
Τυλίξτε σε ρολό και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Κόψτε το σε φέτες πάχους 4cm.
Τοποθετήστε σε λαμαρίνα και αφήστε το στη στόφα 30° C 75% υγρασία για 60 λεπτά.
Φουρνίστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά.
Τέλος, σιροπιάστε τα Pistachio rolls και επικαλύψτε με Variegone Pistachio Croccante.
