Συνταγές Συνταγές

Pistachio Rolls

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Donut 2.000 gr υλικά rolls
Μαγιά 80 gr υλικά rolls
Μαργαρίνη Princess 160 gr υλικά rolls
Νερό 730 gr υλικά rolls
Ζάχαρη κρυσταλλική 1.000 gr υλικά σιροπιού
Νερό 1.200 gr υλικά σιροπιού
Γλυκόζη 200 gr υλικά σιροπιού
Ζάχαρη κρυσταλλική 350 gr extra υλικά
Μαργαρίνη Princess 500 g extra υλικά
Pasta Pistachio 50 gr extra υλικά
Veriegone Pistachio Croccante​ extra υλικά

Εκτέλεση

Εκτέλεση roll​

Προσθέστε όλα τα υλικά για τα rolls στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 6 λεπτά στην γρήγορη . Η ζύμη θα πρέπει να έχει θερμοκρασία 28°C .

Ξεκουράστε τη ζύμη σκεπασμένη με ένα πλαστικό φύλλο για 20 λεπτά.

Εκτέλεση γέμισης​

Τοποθετήστε την μαργαρίνη, την ζάχαρη και την Pasta Pistachio σε ένα μίξερ και χτυπήστε τα μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.

Ανοίξτε την ζύμη με έναν πλάστη σε φύλλο πάχους 1 cm.

Αλείψτε όλη την επιφάνεια της ζύμης το αφρατεμένο μίγμα.

Τυλίξτε σε ρολό και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 30 λεπτά.

Κόψτε το σε φέτες πάχους 4cm.

Τοποθετήστε σε λαμαρίνα και αφήστε το στη στόφα 30° C 75% υγρασία για 60 λεπτά.

Φουρνίστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά.

Τέλος, σιροπιάστε τα Pistachio rolls και επικαλύψτε με Variegone Pistachio Croccante.

Pistachio Rolls