Donuts
Donuts
Donut
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Donut | 15.000 gr |
Μαγιά νωπή | 600 gr |
Μαργαρίνη Princess ή Βούτυρο 82% | 1.200 gr |
Νερό | 5.500 gr |
Εκτέλεση
Προσθέσθε όλα τα υλικά στο ταχυζυμωτήριο για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 6-8 λεπτά στην γρήγορη. Η ζύμη θα πρέπει να έχει θερμοκρασία 26-28°C .
Ξεκουράστε για 20 λεπτά.
Ανοίξτε την ζύμη, κόψτε όπως επιθυμείτε και τοποθετήστε σε τελάρο ή λαμαρίνα με πανί.
Στόφα (36°C, 65% Υγρ.) για περίπου 80 λεπτά.
Τηγανίστε στους 170°C για 90 δευτερόλεπτα την κάθε πλευρά.
ή
Φουρνίστε στους 210°C για 9-11 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος.
Προϊόντα
Donut
Υψηλής ποιότητας μίγμα για την παρασκευή αυθεντικών donut, με εξαιρετική γεύση, υπέροχη δομή και ευελιξία στο σχήμα.