Οι Masters of Pastry
στο Παρίσι σε
σεμινάριο του θρυλικού Le Cordon Bleu
Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου οι νικητές του πρώτου Masters of Pastry της Zeelandia, Βαγγέλης Καλλιώρας και Γιάννης Τσίχλης ταξίδεψαν για 4 ημέρες στο Παρίσι για να απολαύσουν το έπαθλό τους: ένα σεμινάριο στο Le Cordon Bleu, μια από τις πιο διακεκριμένες σχολές ζαχαροπλαστικής στον κόσμο.
Οι νικητές δημιούργησαν γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής υπό την επίβλεψη του βραβευμένου Γάλλου Chef Frédéric Deshayes και ενημερώθηκαν για τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνικές στην υψηλή ζαχαροπλαστική. Το έπαθλο, περιλάμβανε, επίσης, επίσκεψη στα καλύτερα pastry shops και chocolateries της πόλης, όπως Pierre Hermé, Ritz Paris Le Comptoir, Pierre Marcolini, Cédric Grolet opéra, Patrick Roger και σε άλλους top pastry chefs, όπου οι Έλληνες νικητές δοκίμασαν κορυφαία αριστουργήματα και εμπνεύστηκαν για τις δικές τους δημιουργίες. Ένα ταξίδι γεμάτο έμπνευση και τις πιο γλυκές αναμνήσεις, που αποδεικνύει τη θέση της Sefco Zeelandia τον τομέα της ζαχαροπλαστικής.