

Διήμερο Open Day:
Exploring the
New Products of 2025
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 20 και 21 Φεβρουαρίου το διήμερο event της SEFCO ZEELANDIA με θέμα "Explore the new products of 2025", το οποίο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Σπάτα. Η εκδήλωση προσέλκυσε πελάτες και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, καθώς και πλήθος επαγγελματιών αρτοζαχαροπλαστικής που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας.
Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τις νέες προτάσεις της SEFCO ZEELANDIA, οι οποίες περιλάμβαναν απολαυστικές δημιουργίες με τα νέα Chocolatier Nocciola Extra, Chocolatier Pistachio, Chocolatier Cookies and Cream και Chocolatier Cover, καθώς και ευφάνταστες προτάσεις με το Alpen Bread, και τα Daily Moist Cake και Daily Moist Choco Cake. Παράλληλα, οι επισκέπτες δοκίμασαν τα δροσιστικά Sorbet Fragola, Sorbet Limone και Sorbet Melone, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η παρουσίαση της νέας σειράς παγωτών "Casa Gelato Παραδοσιακά" με γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση, όπως Πορτοκαλόπιτα, Γαλακτομπούρεκο, Εκμέκ Κανταΐφι, Λεμονόπιτα, Πολίτικο, Σοκολατόπιτα, Κιουνεφέ και Μηλόπιτα. Τέλος, την παράσταση έκλεψαν οι δημοφιλείς προτάσεις παγωτών Dubai και Armonia, τα απόλυτα trend παγωτού για τη φετινή σεζόν!
Η εκδήλωση περιλάμβανε τόσο βασικές όσο και ευφάνταστες εφαρμογές ζαχαροπλαστικής, δίνοντας στους επαγγελματίες την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες δημιουργικές προσεγγίσεις. Οι τεχνικοί της SEFCO ZEELANDIA ήταν εκεί για να καθοδηγήσουν τους παρευρισκόμενους, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να μοιραστούν τεχνικές και ιδέες για την καλύτερη αξιοποίηση των προϊόντων.
Η SEFCO ZEELANDIA συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίος συνεργάτης για τους επαγγελματίες του κλάδου. Η επιτυχία του event επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και τη συνεχή εξέλιξη.
